Wat doen wij

Samenwerking

  

Indien nodig, kunnen wij een beroep doen op gespecialiseerde bijstand van andere professionals met wie wij vaak reeds jaren samenwerken : accountants, architecten, gerechtsdeurwaarders, vertalers, experten of collega’s advocaten. De cliënt wordt hierover op voorhand ingelicht.

  

Wij streven ook naar optimale samenwerking met de andere dienstverleners die de cliënt zelf aanbrengt en vertrouwt (accountants, revisoren, notarissen), elk voor zijn specialiteit, om dubbel werk en dubbele rekeningen te vermijden…

  

Voor sommige taken werken wij met externe medewerkers, die vertrouwd zijn met onze aanpak en die dezelfde principes van dienstverlening onderschrijven. De cliënt gaat akkoord met de inschakeling van zulke externe medewerkers, die echter nooit de leiding en strategie van het dossier overnemen.

  

In vakgebieden die wij zelf niet beoefenen, zoals personen- en familierecht, fiscaliteit en strafrecht (met uitzondering van verkeersrecht), zullen wij ons cliënteel graag doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s advocaten in wiens dienstverlening wij vertrouwen stellen.